old story (:

Thursday, August 19, 2010

trial pmr :)

errr , todayy da start trial pmr ! td paper 1 and paper2 bm . senang jee kud *ecehhh poyo plak kau . HHA ! bg aku paper 1 susa laaa ==' tak tau knpe . huh ! tp membe2 pn ckp susa . hee :) paper 2 ? perghhh . td idea tetibe plak dtg , tah dri mne ar die dtg . hahaha ! *merepekpekpek , act , paper2 senang jee . td tetibe plak rajin na menuliss . haaa , ambekkk kau , mcm2 aku tuliss . hahah ! tak tau laa ape da jd ngan karangan aku tuh . ngee :DD mase due jam tuh pn rase mcm tak cukuppp jeee ? huuu ~~ . hope aku dpt result yang okee laaa , dpt sumehh A bleyyy kee ? agaggaagagag :P




haaa ? yg mne aku ? lau tak 6pak pendek umor yeee . huhu



tak suke gmba ni ! aku mcm hantuu jee ! haha

hee :) diz 3 maju student 2010 ! korang the best ! err , tak tau laaa . knpe taun nie ckgu2 rmai kate 3maju taon nie sumeh men2 tak mcm 3maju yg dlu ? heyhey CIKGU ! haha . ckgu hengatt kiteurg tade prasaan apee ? na burok2 kn klas kteurg kt ckgu2 len . wth ? *upsss . yeahhh , msti laa 3maju dlu ngan skunk len . 3maju dlu agakk skem* ! lalaalalal. *jgn mara yee t kne jual . hahaha . 3maju skunk da majuuuuuuuu . huu ~~ . haishh . menyampah tol aku ngan ckgu yang talam due muke niehh . *saba jihaaaa :)))))) pape laaaa dorang na ckp pasall 3 maju . hha ! dak2 klas aku nie pn rmai yg na tuka skulaa da ken ? huuu ~~ tp aku ??? emmmm . susa na ckp . HAHAH ! anyway ! do the best yeah my friend ! result pmr kasi gempak siketttttt ! haha .
loveyouall !

Thanks for readingg:face64:

No comments: