old story (:

Wednesday, December 8, 2010

Bloger pluss blogiee


hey hey:1:
act , tajuk kt ats uh . tade kene mengene kot ngan ape yg aku na ckp nie . hha:face26: yekeh ? tah laa .
okay . back to point yeah . act , td blogwalking jap , then terbukak satu blog nie , die pnye loading , fuhhhhhh:15:tanak lame plak kan ?  haha . sampai pc aku nie kne restart balekk . wth -.- . so sesiape yg blog die loading mcm:102: *kete api kan . haha . better korang chek berat blog korang kt snie   . blog sape yg lebihh dri 150kb tuh , mang lembab la tuh , so korang ringan kn laa blog korang k ? buang jee pape yg patut . haha . if blog sape yg loading lame gler tuh kan mesti ramai bloger yg tamao bukak blog korang .hahahahahahahhaah *gelak jahat . blog aku loading lame tak korang ? ? ?


then , aku menyampah gilerr bler tgk blog yg SERABUT . hahah *blog aku serabut tak ? huhu ~~ , lg satu warne yg menyakit kan mate aku ,  errr -.- *sumpah tanak bukak blog tuh . but , aku suke tgk blog yg simple tp smart and yg cute cute . hha ! sukeee gilerrr doe . ehem ehem:face61: better korang view blek korang pnye blog . agak2 serabut tuh , korang edit lah blek k ? tapi yg aku da follow tuh . blog korang kire okee laaa . blog yg menyakit kan mate aku , jgn harap aku na follow . hahaha *mcm tuh plak kan  ? lalalalalalala
Thanks for readingg:face64: