old story (:

Monday, December 10, 2012




THEM <3 font="font">

hello , @aikadanika
hello , @aten

hey girls , thanks fr being my bff fr two years in ttj :')
kita satu dorm , satu kelas , satu katil ? satu bilik mandi ? upps :p
ohh girls , i really miss you :( , hope kita tk putus kawan even kita masing2 duduk jauh2 ,
ehh , jauh #eh ? hahaha , jauh laa jugak . 




GIRLSSS <3 span="span">

hi @bienabilah
hi @ainaadzmi

Thanks so much because being awesome friend to me *hugs
hihi , bie , aina , aika . aten and all #avengersLegacy thanks korang sbb slalu sgt sgt sgt sgt dan sgt
dgr probs jia . thanks korang sbb ade disisi jia time jia #rapuh gila gila . hahah , mesti muka jia buruk gilaa kan ? ohooooo :o  start masuk tahun 2012 ni , yah jia byk sgt probs dgn si dia . korang byk bg semangat kt jia . damn you bitch ! i love you all ! hahahahaah , sayang korang gila gila ! fr @bienabilah cuba tgk gmbr kt ats tu ? mulut #ikan babe kau buat ! hahaah . aku tau kau rindu aku nanti , sbb tu buat mulut mcm tu kan ? hahaha #perasan . 

@bienabilah @ainaadzmi @aikadanika , aten and all #avengersLegacy , korang jee tahu perangai gilagila aku :) mybe lepas ni aku akan jumpa kwn baru lagi , haha , mesti dorang ingt aku sombong , belagak ,bajet , huh -.- i can't face it , but , why must i do ? tempuhh jee la kan . org tk knl aku mesti kata aku sombong ? haha . hello my bebyyyy #avengersLegacy , just you all know who i am ! hehe . xoxoxoxo

Thanks for readingg:face64:

3 comments:

bienabilah said...

i miss u bebehhh ! ahahah alalkk muke aku hodoh tu bengonggg agagagag

m o k o m o k o said...

hahahahaah , saje jee taruk gmbr kau yg tuu . gmbr mcm tu laa nanti aku rindu .*hugs

bienabilah said...

waduuh duhhh shooo shwett hahaha hikk hokk